Mailing List CGatePro@mail.stalker.com Message #106298
From: Mark J Strawcutter <mjstraw@iup.edu>
Subject: Re: [Ext]Re: hPronto issue
Date: Wed, 11 Jan 2017 10:18:10 -0500
To: CommuniGate Pro Discussions <CGatePro@mail.stalker.com>
A professional organization, with customers paying for support, does not go dark for extended periods

Mark

On 1/10/2017 9:17 PM, Juergen P. [core] wrote:
Maybe holidays .....







On Tue, 10 Jan 2017 16:35:01 -0500

rwebb@ropeguru.com wrote:

    I am finally giving up and downgrading back to 6.1-8.



    No discussion list response and no response to support ticket. Looks
    like CommuniGate is now dead!



    Time to research for a new email server.





    On Fri, 30 Dec 2016 18:50:42 -0500

    rwebb@ropeguru.com wrote:

        Last issue I will bring up is that I do not like now having to
        go through multiple pages to see all my email. Used to be that
        you could just scroll and the additional messages would load.



        These two issues need to be fixed.





        On Fri, 30 Dec 2016 11:50:31 -0500

        rwebb@ropeguru.com wrote:

            So I was able to just confirm that somewhere between 6.1-8
            and 6.1-13/14, the hPronto interface has drastically changed
            in look and has broken the automatic next message option.



            to confirm, I did the following:



            1. Downgraded 6.1-14 to 6.1-8

            2. Restarted CG

            3. Cleared browser cache

            4. Went to the hPronto login page (Here, the page was
            completely different)

            5. Logged in, went to a message, deleted it, and was
            returned to the list of email messages

            6. Updated CG to 6.1-14

            7. Restarted CG

            8. Cleared browser cache

            9. Went to the hPronto login page (Here, the page was
            completely different again)

            10. Logged in, went to a message, deleted it, was taken to
            the next message

            11. Confirmed that the option was correctly set



            Noted another difference that now both the Preferences -->
            General and login screens are showing the correct current
            version number



            So can someone from Stalker take a look at this? The
            automatic message option was an irritation from the original
            roll out and now is broken.



            Robert



            On Fri, 30 Dec 2016 10:50:49 -0500

            rwebb@ropeguru.com wrote:

                6.1.13.3390



                Here is what is in the strings.version.data file in
                /ope/CommuniGate/WebSkins/hPronto



                cat strings.version.data



                ProductNameTag = "Pronto!";

                ProductVersionNumber = "6.1.14";

                ProductRevisionNumber = "3419";



                On Fri, 30 Dec 2016 09:48:45 -0600

                Robert Opalko <opalko@oxfordms.net> wrote:

                    What is shown in Preferences->General->Version?



                    (Mine shows 6.1.13 on the splash screen but 6.1.14
                    in the version page.)



                    Regards,

                    Robert Opalko

                    City of Oxford





                    On 12/30/2016 9:44 AM, rwebb@ropeguru.com wrote:



                        Just following up...



                        On my hPronto login screen I am still seeing
                        version 6.1.13 but the strings.version.data file
                        is showing 6.1.14. I have cleared all my cache
                        and used several different browsers and even
                        reinstall the rpm.



                        Any ideas?



                        On Thu, 29 Dec 2016 10:03:51 -0500



                        rwebb@ropeguru.com wrote:



                        So I just recently rebuilt my email server on a
                        new host. Old host

                        was version 6.1-8 and new version was 6.1-13 at
                        install time and I

                        just updated to 6.1-14. Both old and new are CentOS.



                        To move over data, I backed up the
                        /var/CommuniGate directory from

                        the original host and restored to the new host.
                        All ownership

                        appears to be correct as does the chmod values.



                        My issue is with the hPronto "Automatically
                        Select Message"

                        options. On the old host, turning this off,
                        viewing an email, then

                        deleting the email, would take you back to the
                        email listing. Now,

                        when I delete the email being viewed, it opens
                        up the next email.

                        I have tried toggling the option several times
                        and applying the

                        change in between but the issue still exists.



                        I do not know if this is a result of the restore
                        from the old host

                        to a newer version or if it is an issue intruced
                        somewhere from

                        version 6.1-8 to 6.1-13.



                        Any ideas?



--

Best Regards



Juergen Paulhart



E-Mail / SIP / XMPP : juergenp@core.at

VoIP / Mobil: +43 676 30 59 244

**

*** IT Security, Cloud based Communication Technologies & Hosted Unified

Communications ***



<** Diese Nachricht is signiert und der Inhalt wurde während des
Transfers nicht verändert **>

<*** .. and if you don't know, now you know, ... ***>

Subscribe (FEED) Subscribe (DIGEST) Subscribe (INDEX) Unsubscribe Mail to Listmaster