Mailing List CGatePro@mail.stalker.com Message #106510
From: Technical Support <support@communigate.com>
Subject: Re: HELO Prefix does not work
Date: Tue, 25 Jul 2017 19:09:51 +0300
To: CommuniGate Pro Discussions <CGatePro@mail.stalker.com>
Hello,

On 2017-07-21 12:27 , Marcel Hochuli wrote:
…does not work on an installation with license either!

Which promt should be prefixed with this setting?

The domain setting HELO prefix is used to form the parameter to the HELO/EHLO command used in outgoing SMTP connections when a domain has a dedicated IP address which is not considered a LAN IP.

Starting with CGPro 6.2c the same setting is used to form the hostname in the SMTP prompt sent in incoming SMTP connections made to the IP that belongs to ea CGPro domain (per CGpro settings)

Marcel

_______________________________________



Am 21.07.2017 um 11:21 schrieb Marcel Hochuli <mhochuli@a-f.ch <mailto:mhochuli@a-f.ch>>:

Hi

What when the HELO Prefix does not work?

I just set it on a CGP-installation and the SMTP promt is still only domain.dom (without the prefix).

This MTA runs in unlicensed mode. Does this influence the funtion of the HELO Prefix?



Marcel


+---
mailto:mhochuli@a-f.ch
otherto:noway@a-f.ch <mailto:noway@a-f.ch>
_______________________________________





--
Best regards,
Dmitry Akindinov.
=======================================================================
When answering to letters sent to you by the tech.support staff, make
sure the original message you have received is included into your
reply.
Subscribe (FEED) Subscribe (DIGEST) Subscribe (INDEX) Unsubscribe Mail to Listmaster