Mailing List SIMS@mail.stalker.com Message #14727
From: Bill Cole <listbill@scconsult.com>
Subject: Re: Spamtrap Not Working As Expected
Date: Fri, 20 Aug 2004 08:05:16 -0400
To: SIMS Discussions <SIMS@mail.stalker.com>
At 1:13 AM -0700 8/20/04, Warren Michelsen  imposed structure on a
stream of electrons, yielding:
Why isn't this working? I'd expected mail directed to
aa-bbb@mydomain.com to be caught by a spamtrap. What am I doing
wrong?


Here are two of my router entries

<aa-bbb@mydomain.com> = spamtrap
<aa-*> = myaccount


Here are the relevant entries from the SIMS log with router logging
turned up to max.


01:05:04 5 ROUTER Input: aa-bbb(mydomain.com)
01:05:04 5 ROUTER Parser: aa-bbb@mydomain.com -> aa-bbb(mydomain.com)
01:05:04 4 ROUTER redirected to email(mail.mydomain.com) (safe)
01:05:04 5 ROUTER Input: aa-bbb(mail.mydomain.com)
01:05:04 5 ROUTER Parser: aa-bbb@mail.mydomain.com -> aa-bbb(mail.mydomain.com)
01:05:04 5 ROUTER Input: aa-bbb()
01:05:04 5 ROUTER Parser: aa-bbb -> aa-bbb()
01:05:04 4 ROUTER aliased to myaccount
01:05:04 5 ROUTER Input: myaccount()
01:05:04 5 ROUTER Parser: myaccount -> myaccount()
01:05:04 2 SMTP-185(smtpout.mac.com) {S.0005828476} received, 994 bytes

[SNIP]

Somewhere ahead of the lines you listed you have one like this:

mydomain.com = mail.mydomain.com

You probably need that, and probably should have this one instead for the spamtrap:

<aa-bbb> = spamtrap



--
Bill Cole
bill@scconsult.com

Subscribe (FEED) Subscribe (DIGEST) Subscribe (INDEX) Unsubscribe Mail to Listmaster